patate – Lajmi.net

Ky është sekreti se si t’i skuqni patatet të mënyrë perfekte

Jo të gjithë personat ditë të gatuajnë qoftë dhe të skuqin patate. Sekretet e gatimit janë të mëdha. Por ekspertët e gatimit japin disa këshilla të vyera. Në rastin konkret ato këshillojnë se si të skuqni patate në furrë në mënyrë perfekte....

23 April, 2017Lexo më shumë

A ju ka shkuar në mend të mbillni trëndafil ose limon në patate, rezultati do t’ju mahnitë! (Video)

Të mbjellësh diçka në tokë dhe të presësh të rritet është tërësish normale, jo diçka e pazakontë, mirëpo ta konsiderosh pataten si tokë për mbjellje është tërëisht e pazakontë për njohuritë tona, transmeton lajmi.net...

8 February, 2017Lexo më shumë

Largojini thinjat me patate për pak ditë

Flokët bëhen të thinjura kur qelizat ngjyrë-prodhuese ndalojnë prodhimin e pigmentit. Në mënyrë tipike, njerëzit fillojnë të kenë flokë të thinjura gjatë të tridhjetave....

8 February, 2017Lexo më shumë