Partesh – Lajmi.net

Lista Serbe: Vendimi i PZAP-it për përsëritjen e votimit në Partesh, është politik

Lista Serbe ka thënë se anulimi i rezultatit të zgjedhjeve në komunën e Parteshit është një vendim politik i Prishtinës....

4 November, 2017Lexo më shumë

MI financon projektet infrastrukturore në Partesh

Sot, u nënshkrua Memorandumi i mirëkuptimit në mes të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Komunës së Parteshit për financimin e realizimit të projekteve rrugore....

21 April, 2017Lexo më shumë

Zëvendësministri Nikolçeviq vizitoi Ranillugun dhe Parteshin (Video)

Zëvendësministri i sapoemëruar i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Slaxhan Nikolçeviq, dhe Ilir Morina, kryeshef i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës (AMMK), kanë vizituar të mërkurën komunën e Ranillugut dhe të Parteshit, ku janë njohur  më për së afërmi me problemet që kanë këto dy komuna në fushën e mbrojtjes së mjedisit. ...

9 December, 2015Lexo më shumë