papastërti – Lajmi.net

“Kroi i Mbretit” i rrethuar nga mbeturinat

Nga ky burim shërbehen një numër mjaftë i madh i njerëzve. Konsiderohet si një ndër pasuritë më mëdha që ka Kosova. Është ky “Kroi i Mbretit” që vazhdon të ketë ujë aq shumë si gjithmonë....

1 March, 2015Lexo më shumë

Sallonet e ondulimit në Prishtinë të papastra dhe me produkte pa afat

Sallonet e bukurisë në Prishtinë nuk plotësojnë kushtet elementare të pastërtisë, duke rrezikuar shëndetin e klientëve. Një pjesë e madhe e tyre përdorin ngjyra me afat të skaduar. ...

24 October, 2014Lexo më shumë

Bosi i Levi\’s ka gati një vit që nuk i ka larë xhinset e tij

Bosi i kompanisë Levi Strauss, Chip Bergh, thotë se ai kurrë nuk do të lejojë që xhinset e tij, tashmë gati një vjeçare të lahen edhe pse ai e pranoi që kjo është një gjë e \"neveritshme\"....

24 May, 2014Lexo më shumë