Palestina – Lajmi.net

Lindje e Mesme, Izraeli: Dhuna në Gaza u ndal nga Egjipti

Protestat palestineze në kufirin mes Rripit të Gazës dhe Izraelit janë pakësuar gjatë dy ditëve të fundit, e sipas Izraelit, kjo ndodhi pas ndërhyrjes së Egjiptit për të rikthyer qetësinë....

16 May, 2018Lexo më shumë

Mërgimi në Izrael: Gëzimi i njërit, vuajtja e tjetrit

Izraeli u krijua si vendi i hebrenjve, këtë e dëshmon historia e imigrimit në të që nga themelimi e deri më sot. Por ndaj shumë refugjatëve vendi mbetet i mbyllur....

16 May, 2018Lexo më shumë

Turqia kërkon nga ambasadori izraelit të kthehet në vendin e tij

Ambasadori i Izraelit në Ankara, Eitan Naeh, është thirrur në MPJ të Turqisë ku i është shprehur notë proteste për shkak të qëndrimit izraelit në incidentet në kufi të Gazës ...

15 May, 2018Lexo më shumë