Pal Lekaj – Lajmi.net

Lekaj: PAN e bën Qeverinë me minoritarët dhe 2 deputetë tjerë

Partitë politike ende nuk janë ulur të bisedojnë për krijimin e institucioneve të reja. Por, bisedat me deputetë të caktuar për t’i bindur që të votojnë kandidatët potencialë për kryeministër, nuk mungojnë. Sidomos në koalicionin PDK-AAK-Nisma, në vazhdimësi deklarohen se kanë edhe deputetë nga partitë e tjera që do ta votojnë Haradinajn për kryeministër. Nga analistët kjo po shihet si joserioze....

7 July, 2017Lexo më shumë

Rezultati i zgjedhjeve parlamentare ndikon edhe në ato lokale

Zgjedhjet e parakohshme nacionale kanë ndryshuar gjeografinë politike, duke u shembur shumë bastione, e duke ndërruar fuqinë e partive politike nëpër komuna. Kjo hartë e re, do të vihet në test më 22 tetor kur do të mbahen zgjedhjet lokale. Njohësit e zhvillimeve politike, thonë se rezultati i zgjedhjeve të përgjithshme, do të ndikojë në zgjedhjet lokale. Partitë ndërkaq synojnë rritje....

5 July, 2017Lexo më shumë

Lekaj shpreson që LDK-ja do ta nxjerr vendin nga kriza

Nënkryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Pal Lekaj, ka theksuar se koalicioni PDK-AAK dhe Nisma (PAN) i ka numrat për ta formuar Qeverinë....

4 July, 2017Lexo më shumë