Njerëzit – Lajmi.net

Studim i ri: ‘Njerëzit janë të frikësuar nga makinat robotike’

Intel është duke vendosur baste të mëdha në teknologjinë autonome të vozitjes, jo vetëm pse gjërat si blerja e fundit prej $ 15.3 miliardë e Mobileye dhe projektet me BMW, FCA dhe Delphi, por zhvillimin e "silikonit" të vet. Siç e dimë të gjithë, teknologjia paraqet disa sfida të frikshme, dhe Intel kohët e fundit lëshoi ​​një studim me detaje se si njerëzit ndjehen në lidhje me të, transmeton lajmi.net. ...

31 August, 2017Lexo më shumë

Sjelljet e njerëzve të kënaqur me veten e tyre

Ndjenja e mirë për veten është të duash personin që ju jeni, brenda dhe jashtë. Sigurisht, kjo nuk është e thjeshtë, është punë e vështirë dhe kërkon disa rregulla të rëndësishme që përfshijnë një ndryshim radikal të mendimeve, ndjenjave dhe veprimeve....

9 August, 2017Lexo më shumë

Kur njerëzit me mbipeshë dështojnë… (Video)

Është argëtuese të shohësh se si njerëzit gjejnë forma të ndryshme për t'u kënaqur, shkruan lajmi.net...

2 July, 2017Lexo më shumë