Nikoliq – Lajmi.net

‘Shqipëria e Madhe’ shkas për takimin urgjent Vuçiq-Nikoliq

Kryeministri, Aleksandr Vuçiq dhe presidenti i Serbsië, Tomislav Nikloliq kanë zhvilluar  sot një takim në Qeverinë serbe....

24 April, 2017Lexo më shumë

MI financon projektet infrastrukturore në Partesh

Sot, u nënshkrua Memorandumi i mirëkuptimit në mes të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Komunës së Parteshit për financimin e realizimit të projekteve rrugore....

21 April, 2017Lexo më shumë

Nikoliq del në pension mirëpo mbetet në politikë

Presidenti serb, Tomislav Nikoliq është lodhur dhe më 31 maj do të aplikoj për pension....

21 March, 2017Lexo më shumë