Ndarja – Lajmi.net

Tri llojet më të zakonshme të ndarjes – cilën e keni përjetuar ju?

Shumica e njerëzve e kanë përjetuar ndonjëherë ose do ta përjetojnë në të ardhmen ndjenjën e një ndarje, dhe shpeshherë ndarjet dinë të jenë tejet të hidhura emocionalisht....

20 August, 2018Lexo më shumë

Opsion i vjetër, zgjidhje e re: Ndryshimi i hartave në tavolinën e diskutimeve Kosovë-Serbi

Ideja e ndarjes së Kosovës dhe shkëmbimit të territoreve prej kohësh është pëmendur nga Beogradi, por tani është kthyer edhe në një pozicion zyrtar të këtyre të fundit. Madje kjo po përmendet edhe në Kosovë kohëve të fundit, sidomos nga presidenti Hashim Thaçi....

14 August, 2018Lexo më shumë

Le Monde: Dhëndri i Trump qëndron pas idesë për ndarjen e Kosovës

Në një shkrim që gazeta Le Monde, e datës 15 gusht i ka kushtuar debatit të fundit për ndryshimin e kufijve mes Kosovës dhe Serbisë, zbulohen detaje të frikshme të asaj që mund të ketë vënën në lëvizje këtë ide të rrezikshme....

14 August, 2018Lexo më shumë