Naser Osmani – Lajmi.net

Naser Osmani ik nga seanca gjyqësore, shkon në Kuvend

Në gjykimin e Naser Osmanit dhe shtatë të akuzuarve të tjerë rreth privatizimit të fabrikës “FAN” në Podujevë, është ndërprerë seanca gjyqësore pasi që i akuzuari, deputeti Naser Osmani në pjesën e pasdites nuk u paraqit në sallë të gjykatës....

1 June, 2018Lexo më shumë

Dëshmitari thotë se nuk i kujtohet vlera e faturës për furnizim me material që kishte lëshuar për fabrikën “FAN”

Procesi gjyqësor lidhur me privatizimin e fabrikës “FAN”, në Podujevë ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarëve....

26 April, 2018Lexo më shumë

Tre dëshmitarë në gjykimin e deputetit për privatizimin e ‘FAN’-it

Në gjykimin e deputetit Naser Osmani si dhe shtatë personave të tjerë, të cilët janë të akuzuar në lidhje me privatizimin e fabrikës “FAN” në Podujevë, u dëgjuan dëshmitarët Njazi Jonuzi, Driton Zymeri e Visar Morina....

18 February, 2018Lexo më shumë
HOME