mister – Lajmi.net

Kush e vrau gruan? – misteri që do t’u tregojë sa keni prirje për hetues

Misteret e vrasjeve janë shumë argëtuese, por vetëm në botën e letërsisë dhe kinemasë. A keni zgjidhur ndonjëherë ndonjë kuiz misteri? ...

17 October, 2017Lexo më shumë

Gruaja që merr pjesë në varrimet e të panjohurve për një arsye qesharake

Theresa Doyl, 65 vjeçe, nga Anglia, është e njohur në qytetin e saj, Slau, sepse është pjesëmarrëse në çdo varrim që bëhet aty, i njohur apo i panjohur qoftë i vdekuri për të. ...

3 October, 2017Lexo më shumë

Dyert e ferrit, burrat me kostume toksike gjejnë një të çarë misterioze (Foto)

Një e çarë misterioze është gjendur nga disa persona të cilët mendojnë se kjo është hyrja mbinatyrore drejt ferrit. ...

18 August, 2017Lexo më shumë