Ministria e Arsimit – Lajmi.net

Kjo është e tepërt! Arrin në 5 numri i zëvendësministrave në Ministrinë e Arsimit

Heset Sahiti nga Nisma për Kosovën është emëruar zëvendësministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë. Lajmin e ka bërë të ditur dega e Nismës në Lipjan. “NISMA për Kosovën – Lipjan e uron z.Heset Sahiti për detyrën e re, ndërsa falënderon strukturat e NISMA-së në qendër për besimin e dhënë ndaj kryetarit të degës së NISMA-së […]...

7 November, 2017Lexo më shumë

Emërohen anëtarët e rinj të KShC të Agjencisë Kosovare të Akreditimit

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka marrë vendim për emërimin e anëtarëve të rinj të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC) të Agjencisë Kosovare të Akreditimit (AKA-së)....

19 October, 2017Lexo më shumë

Ministria e Arsimit zyrtarizon shkarkimin e bordit të Agjencisë për Akreditim

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë vendim për shkarkimin e Bordit të Agjencisë së Kosovës për Akreditim (Këshillit Shtetëror të Cilësisë - KSHC), si dhe ushtruesin e detyrës së drejtorit të kësaj Agjencie....

25 September, 2017Lexo më shumë