ministrat – Lajmi.net

Mungesa e ministrave në Kuvend tregon pafuqinë e kryeministrit Haradinaj

Albert Krasniqi nga Instituti Demokratik i Kosovës ka kritikuar Qeverinë për mungesën e ministrave në seancën e sotme parlamentare....

25 January, 2018Lexo më shumë

Ministri Bytyqi merr pjesë në takimin e ministrave të Ballkanit Perëndimor në Londër

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë pjesë në takimin e ministrave të Arsimit të Ballkanit Perëndimor, i cili është mbajtur në ambientet e Qeverisë së Britanisë së Madhe, ku është diskutuar për prioritetet në arsim në përgatitje të Samimit, i cili do të mbahet në korrik në Londër. ...

24 January, 2018Lexo më shumë

Demi e quan të kundërligjshëm memorandumin e ministrave të NISMA-s

Agron Demi, nga instituti GAP, e ka quajtur të kundërligjshëm memorandumin e arritur sot nga ana e tre ministrave të NISMA-ës në qeverinë e Kosovës....

27 December, 2017Lexo më shumë