MI – Lajmi.net

Ky mi ka guxim të tepruar, shikoni si i rri maces mbi shpinë (Video)

Minjtë dinë të jetë shumë të guximshëm, ndonjëherë edhe pa qenë në dijeni për këtë, shkruan lajmi.net...

19 April, 2017Lexo më shumë

Të martën nisin punimet për zgjerimin e rrugës Prishtinë-Veternik, rruga bëhet me 8 korsi

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa së bashku me ministrin e Infrastrukturës, Lutfi Zharku të martën do të inaugurojnë fillimin e punimeve për zgjerimin e rrugës Prishtinë – Veternik, e cila do të jetë rruga e parë në Kosovë me 4 korsi në një drejtim, pra 8 korsi në të dy drejtimet....

15 April, 2017Lexo më shumë

MI financon projektin për asfaltimin e rrugës Boletin – Rahovë e Madhe

Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku dhe nënkryetari i Komunës së Zveçanit, Florim Kelmendi nënshkruan Memorandumin e mirëkuptimit me qëllim të financimit të projektit infrastrukturor për asfaltimin e rrugës Boletin – Rahovë e Madhe, në vlerë prej 750 000 eurosh, ndërsa Komuna e Zveçanit do të ndajë 100 000 euro mjete shtesë për këtë projekt....

29 March, 2017Lexo më shumë