Merimanga – Lajmi.net

Pamje mahnitëse, merimanga hedh rrjeten e saj për më shumë se 25 metra, për të kaluar lumin (Foto/Video)

Pamje të pabesueshme janë kapur nga kamerat të cilat kanë zbuluar së fundmi se ajo e ka hdhur rrjetën e saj deri në 25 metra. ...

30 June, 2017Lexo më shumë

Merimanga apo gjarpëri helmues, kush del fitues? (Video)

Një nga merimangat më të rrezikshme në Australi arriti që në rrjetin e saj të kapë një gjarpër të i ri dhe shumë helmues, ndërsa regjistrim i luftës është vendosur në "YouTube"....

30 March, 2017Lexo më shumë

Helmi i merimangës, shërim për paralizën

Në një hulumtim të bërë në Australi u zbulua se helmi i merimangës mund të përdoret për trajtimin e paralizës....

24 March, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->