Mercedes – Lajmi.net

Mercedes projekton shenja në rrugë para makinës

Paralajmërimet dhe informacione të tjera janë parashikuar drejtpërdrejt në rrugë me Daimler Digital Light Technology. ...

8 March, 2018Lexo më shumë

Pas “Mercedesit” edhe “Continental” investon në Serbi – Rroga deri 2500 euro. E Kosova?

Pas hyrjes së Mercedesit në tregun serb, edhe një kompani e brendit të lartë ndërkombëtar do të hap vende në Serbinë fqinje....

7 March, 2018Lexo më shumë

Daimler vë 1.5 miliardë euro në prodhimin kinez të makinave elektronike

Një fabrikë e re në Kinë dëshiron të prodhojë makina elektrike të markës Mercedes EQ. Modeli i parë EQ do të shfaqet në 2019. ...

28 February, 2018Lexo më shumë