mengjes – Lajmi.net

Çfarë bëjnë njerëzit e lumtur në mëngjes

Ta kuptojmë fillimisht këtë: gjumi është i rëndësishëm. ...

26 September, 2017Lexo më shumë

90 sekonda dush në mëngjes, sekreti i energjisë

Të zgjohesh plot energji ështê një sfidë pothuajse e pa arritshme. Nuk ka rëndësi nëse fleni tetë apo katër orë; ka ditë që qepallat e syve janë aq të rënduara, sa të vjen të flesh përgjatë gjithë ditës. Eh, sa na kuptojnë gjumashët në këtë pikë…...

28 August, 2017Lexo më shumë

Përgatisni këtë recetë çdo mëngjes dhe mos u shqetësoni më për kilet e tepërta!

Nëse jeni duke u përpjekur që të humbisni peshë në zonën e barkut, ky është mëngjesi më i mirë që mund të hani....

22 August, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->