Meksike – Lajmi.net

Teksanët s’duan ta lejojnë Trumpin ta ndërtojë murin me Meksikën në tokat e tyre

Ndërsa Presidenti Trump vazhdon përpjekjet për sigurimin e fondeve për ndërtimin e murit në kufirin me Meksikën, Departamenti i Sigurisë Kombëtare ka përcaktuar disa zona “të përparësisë së lartë”, përfshirë Luginën Rio Grande në Teksas.l...

14 May, 2017Lexo më shumë

Meksikë, vritet një zyrtarë i lartë

Në shtetin federal të Meksikës, Guerrero, është vrarë sekretari i përgjithshëm i partisë më të madhe majtiste në vend....

21 April, 2017Lexo më shumë

Gjenden dhe 47 kafka njerëzish në varrin masiv në Meksikë

Janë gjendur edhe 47 kafka njerëzish në varrin masiv në Meksikë....

21 March, 2017Lexo më shumë