Mbledhje – Lajmi.net

Haradinaj thërret mbledhjen e Qeverisë

Mbledhja e Qeverisë së Kosovës është thirrur për sot pasdite....

3 September, 2018Lexo më shumë

Ekspertët mblidhen në OKB për të folur për ‘robotë vrasës’

Gjenevë - Ekspertët nga shumë vende po takohen për të diskutuar mënyrat për të përcaktuar dhe për t'u marrë me "robotë vrasës" - sisteme armësh futuriste që mund të kryejnë luftë pa ndërhyrje njerëzore....

28 August, 2018Lexo më shumë

Qeveria mban mbledhje

Qeveria e Kosovës sot mban mbledhjen e radhës....

7 August, 2018Lexo më shumë