Mbledhja – Lajmi.net

Mblidhen dy grupet e VV-së, pritet të nis mbledhja

Në selinë e Vetëvendosjes janë duke u mbledhur Kryesia e partisë si dhe Grupi Parlamentar për diskutimin përfundimtar rreth fatit të partisë pas përçarjeve të fundit....

15 January, 2018Lexo më shumë

Problemet në VV, të hënën takohen Kryesia dhe Grupi Parlamentar i këtij subjekti

Kryesia dhe Grupi Parlamentar i Vetëvendosjes të hënë do të mbajë mbledhjen e përbashkët ku do të diskutohet për problemet që e kanë përfshirë këtë subjekt, dhe të tentojnë të gjejnë zgjidhje për këto probleme....

11 January, 2018Lexo më shumë

Raport nga mbledhja triorëshe e Vetëvendosjes (Video)

Sot Kryesia e Lëvizjes Vetëvendosje ka mbajtur një mbledhje në të cilën janë diskutuar zhvilimet e fundit si dhe dorëheqjet që janë bërë....

10 January, 2018Lexo më shumë