Mark Frroku – Lajmi.net

Gjykata e Lartë refuzon lirinë me kusht për Mark Frrokun

Gjykata e Lartë ka refuzuar kërkesën e Mark Frrokut për lirim me kusht. Deputeti, tashmë në qeli, ofroi garanci pasurore dhe kërkoi mundësinë për të qenë i pranishëm në procesin në Belgjikë....

21 August, 2015Lexo më shumë

Pasuria marramendëse e deputetit shqiptar që akuzohet për vrasje në Belgjikë

Deputeti i Parlamentit Shqiptar, i arrestuar për vrasje në Belgjikë, Mark Frroku, ka në pronësi një pasuri marramendëse, banesa, vila, hotele, Audi, Benz, BMW, që sipas vlerësimeve të tregut, kapin shifrën e rreth 10 milionë eurove....

10 April, 2015Lexo më shumë

Mark Frroku sërish në pranga, akuzë edhe për fshehje pasurie

Deputetë e Kuvendit të Shqipërisë, me 113 vota pro, për të dytën herë për arrestimin e deputetit kristiandemokrat, Mark Frroku, kërë radhë i akuzuar nga autoritetet belge për një vrasje në vitin 1999. Kuvendi miratoi në këtë mënyrën kërkesën e Prokurorisë së Përgjithshme, duke i hapur rrugë kësaj të fundit për të arrestuar deputetin Frroku....

2 April, 2015Lexo më shumë