Maqedonia – Lajmi.net

Në OKB optimizëm për zgjidhjen e kontestit midis Maqedonisë dhe Greqisë

Ndërmjetësi i Kombeve të Bashkuara, Matthew Nimetz, tha se është optimist se zgjidhja e kontestit 27-vjeçar të emrit midis Maqedonisë dhe Greqisë është e arritshme....

18 January, 2018Lexo më shumë

OKB: Takim Greqi – Maqedoni për kontestin për emër

Diplomatët nga Greqia dhe Maqedonia takohen sot në selinë e Kombeve të Bashkuara në Nju Jork, në përpjekje për ta zgjidhur kontestin 27 vjeçar lidhur me emër....

17 January, 2018Lexo më shumë

Cilat janë vendet më fetare të Ballkanit? Ku radhitën Kosova dhe Shqipëria?

Popullsia në shtetet e Ballkanit është shumë më fetare sesa ato në Evropën Qëndrore dhe Perëndimore, sugjeron sondazhi i ri....

17 January, 2018Lexo më shumë