Malajzi – Lajmi.net

Dhjetëra të vdekur nga zjarri në një shkollë fetare në Malajzi

Së paku 24 nxënës dhe mësimdhënës kanë vdekur nga zjarri në një shkollë fetare në kryeqytetin e Malajzisë, Kualla Llampur....

14 September, 2017Lexo më shumë

Thaipusam: Festivali i çuditshëm fetar në Malajzi

Në Kuala Lumpur do të mbahet "Festivali Thaipusam ', me rastin e së cilës besimtarët hindu e praktikojnë atë në shumë mënyra" stërvitje "të trupit për nder të perëndisë Hindu Murugan, transmeton lajmi.net...

11 February, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->