Majmuni – Lajmi.net

Majmunët po bëjnë seks me dre. Pse do ta bënin këtë?

Nuk është hera e parë që dy lloje të egra të ndryshme të kafshëve kanë kryr marrëdheënie seksuale mes tyre. ...

31 December, 2017Lexo më shumë

Legjendat e Yeti bazohen në këto kafshë të vërteta, tregon ADN-ja

Pamja më e mirë në mostrat e supozuara të Yeti gjithashtu ofron një depërtim të vlefshëm në historitë gjenetike të arinjve të rrallë Himalaje. ...

4 December, 2017Lexo më shumë

Turistja sheh majmunin që po mbante diçka – kur ajo dukej më afër, ajo duhej të filmonte patjetër këtë pamje të rrallë

Ajo priste të kapte disa foto të mrekullueshme të kafshëve të egra, por në vend të kësaj, ajo pa një raport të pamundur, por të admirueshëm mes një majmuni dhe një krijesë të vogël....

24 November, 2017Lexo më shumë