lule – Lajmi.net

Lulëzon në oborrin e secilit: Kjo lule ndihmon në luftën kundër sëmundjes së rëndë

Në të gjithë vendet e botës kjo lule është simbol kundër tumorit, por tani shkencëtarët kanë ardhur në përfundim se kjo lule që lulëzon në oborre, mund të luaj një rol të rëndësishëm kundër luftës ndaj kësaj sëmundje. Bëhet fjalë për lulen e quajtur “Narcis”....

13 April, 2018Lexo më shumë

Çfarë lulesh mund të mbillni në pranverë

Pranvera është stina e lulëzimeve të mëdha, e luleve shumëngjyrëshe dhe më me aromë e vitit. Kjo është koha kur ne mund të admirojmë bukurinë e bimëve dhe luleve të mbjella në vjeshtë. ...

10 April, 2018Lexo më shumë

Lulet në vazo: Disa këshilla se si t’iu zgjasni jetën

Për lulen e prerë e meta më e madhe është që zgjat pak....

7 April, 2018Lexo më shumë