lokale – Lajmi.net

Komuna e Prishtinës kërkon nga lokalet t’i kryejnë obligimet financiare

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se rregullorja për tarifa, ngarkesa dhe gjoba komunale, konkretisht neni 2 paragrafi 6.9, përcakton saktë tarifën për shfrytëzimin e hapësirës publike para objektit në të cilin kryhen shërbime tregtare dhe hoteliere. ...

20 March, 2017Lexo më shumë

Karikoni celularin në lokale? Ja çfarë rrezikon

Nëse e keni zakon të karikoni telefonin tuaj në baret ku pini kafe apo në restorante jeni duke bërë një gabim shumë të madh....

14 March, 2017Lexo më shumë

Ujdia PDK-LDK mund ta çojë vendin në zgjedhje

Zgjedhjet e parakohshme nacionale në Kosovë mund të mbahen vitin e ardhshëm, bashkë me ato lokalet....

22 December, 2016Lexo më shumë