Lojëra – Lajmi.net

Paris, metodë e re argëtimi përmes hedhjes së sëpatës

Parizienët janë të famshëm për dashurinë e tyre për artin, modën, ushqimin e mirë dhe verën. E kush do të shpresonte se ata do të tregohen entuziastë, edhe ndaj mundësisë për të paguar 19 euro në orë për të hedhur një sëpatë në mur?...

27 October, 2017Lexo më shumë

“NBA 2K18” revolucionarizon lojën me sfida lagjesh (Video)

“NBA 2K18” ka vendosur që të sjellë për herë të parë në video-lojë një botë ku lojtarët mund të mblidhen e të luajnë basketboll në lagje. ...

5 September, 2017Lexo më shumë

Njihuni me çudirat angleze

“Northerners Kick Grass” fituan garën e përvitshme 12-orëshe të korrëseve të barit, për të pestën herë radhazi....

14 August, 2017Lexo më shumë