lindje – Lajmi.net

Për një muaj 166 lindje në Spitalin e Pejës

Gjatë muajit që shkoi në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës kanë qenë të shtrirë 1,318 pacientë dhe nga ta 676 ishin nga Peja, 159, nga Istogu 223, 173 nga Klina, 159 nga komunat Deçan dhe Junik dhe të tjerë nga komunat tjera të Kosovës. ...

17 April, 2018Lexo më shumë

Reagimi i nënës kur zbuloi se kishte lindur një djalë

Ndjenja e të qenurit nënë është ndjenja më e bukur në botë, kështu në fund të fundit e vlerësojnë gratë....

15 March, 2018Lexo më shumë

Foshnjës i shihej edhe truri, sepse kishte lindur para kohe

Ajo kishte nevojë për ringjallje pas lindjes, nuk kishte frymëmarrje për shtatë minuta dhe gjithashtu kishte një mushkëri të dëmtuar. Por ajo mbijetoi. ...

14 March, 2018Lexo më shumë