Liberalizimi i vizave – Lajmi.net

Edita Tahiri: Dialogu me Serbinë dhe liberalizimi i vizave, procese të ndara

Deklarata e zëvendëskryeministrit Enver Hoxhaj se dialogu me Serbinë nuk ka kuptim pa liberalizim të vizave për Kosovën, po vlerësohet si e pabazë dhe jashtë realitetit....

9 February, 2018Lexo më shumë

Hoxha: Sa më shpejt të ratifikohet demarkacioni

Kuvendi i Republikës së Kosovës sa më shpejt duhet ta ratifikojë demarkacionin e Kosovës me Malin e Zi, në të kundërtën Bashkimi Europian fillon ta humbë interesimin për Kosovën....

12 January, 2018Lexo më shumë

Qytetarët dhe bizneset vazhdojnë të vuajnë nga mosliberalizimi

Për kosovarët tashmë nuk paraqet thuajse lajm fakti se janë të izoluar. E liberalizimi i vizave për qytetarët, por edhe për bizneset, është temë jetike. Kushtet e vëna ndaj Kosovës nga BE-ja dhe problemet që po i shkakton tash e sa vite vetë klasa politike kosovare, duke mos i dhënë qartësim të plotë procesit, po e mbajnë vendin të bllokuar....

4 January, 2018Lexo më shumë