Lexim – Lajmi.net

Femrat lexojnë më shumë, tjetër dhe ndryshe

Të gjithë pyetësorët dalin në të njëjtin përfundim: Industria e librit mbijeton për shkak të femrave. Ato, lexojnë më shumë, tjetër dhe ndryshe....

9 December, 2017Lexo më shumë

Tri arsye pse duhet të lexoni më shumë

Leximi mund të jetë hobi më i mirë në tërë universin. Leximi jua heq mendjen nga çmenduritë e përditshme, ju relakson dhe e përmirëson shëndetin e përgjithshëm mendor. Gjithashtu, një libër asnjëherë nuk mbetet pa bateri, prandaj mund ta shijoni leximin kudo që jeni....

21 August, 2017Lexo më shumë

Zbulimi: ADN-ja ndikon në aftësinë për të lexuar mendjen e tjetrit

Shkencëtarët zbuluan se ADN-ja e njeriut ndikon në aftësinë e njerëzve për t’i lexuar mendjen dhe ndjenjat e të tjerëve....

13 June, 2017Lexo më shumë