Lenovo – Lajmi.net

Del në shitje laptopi i Lenovos që shndërrohet edhe në tablet

Laptopi më i ri Miix 720 2-në-1 i Lenovos tani është në dispozicion për shitje....

12 March, 2017Lexo më shumë

Lenovo prezanton Phab 2, pjesë e Project Tango

Lenovo ka njoftuar fabletin e ri Lenovo Phab 2 që vjen në kuadër të Project Tango dhe tani është i gatshëm për shitje në tregun amerikan....

3 November, 2016Lexo më shumë

Tableti i Lenovos do të kopjojë shkrimin e dorës

Një kompani që kërkon të zërë vendin e saj mes “Apple” dhe “Samsung” që të dominojnë në tregun e telefonave, është ajo kineze “Lenovo”....

1 September, 2016Lexo më shumë