LB – Lajmi.net

Murati: Temë duhet të jetë platforma jo kush i udhëheqë bisedimet

Valon Murati, kryetar i Lëvizjes për Bashkim, ka thënë se në vend se të diskutohet për platformën e bisedimeve me Serbinë, nga e cila varet e ardhmja e vendit dhe e jona, me javë e muaj diskutohet se kush do t`i udhëheq bisedimet. ...

2 June, 2018Lexo më shumë

Murati: Lëvizja për Bashkim e vetmja shpresë për zgjidhjen e çështjes shqiptaro-serbe

Lideri i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati ka thënë se kjo Lëvizje është e vetmja shpresë për zgjidhjen e çështjes shqiptaro-serbe. ...

26 April, 2018Lexo më shumë

Kryetari i LB-së: Komisioni Evropian i hapi rrugë zgjidhjes së problemit të demarkacionit

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati kërkon që çështja e demarkacionit me Malin e Zi sa më shpejt të marr epilog, pasi që për më shumë se 2 vjet i ka mbetur Kosovës si gur i papërballueshëm....

8 February, 2018Lexo më shumë