Kryeministri – Lajmi.net

Sulm ndaj kryeministrit të vetëshpallur të Çamërisë, i hidhet shtëpia në ajër

Sot në orët e hershme të mëngjesit është kryer një sulm ndaj kryetarit të shoqatës çame dhe i vetëshpalluri kryeministër në ekzil i Çamërisë, Festim Latos. ...

22 August, 2017Lexo më shumë

Shqiptarët u përballën me rënie të ndjeshme të pagave

Të dhënat e publikuara nga INSTAT tregojnë se shqiptarët morën mesatarisht paga 2.1 për qind më të ulëta më 2016, ndërkohë që çmimet e mallrave të konsumit u shtrenjtuan me 1.3 për qind....

18 August, 2017Lexo më shumë

Sharif cakton vëllaun e tij si kryeministër të ardhshëm të Pakistanit

Kryeministri i rrëzuar nga pushteti në Pakistan, Nawaz Sharif, e ka caktuar vëllaun e tij Shehbaz, pasues të tij në këtë pozitë dhe ka nominuar ish ministrin e Naftës, Shahid Khaqan Abbasi, si kryeministër të përkohshëm....

29 July, 2017Lexo më shumë