krijimi – Lajmi.net

Paralajmërohet krijimi edhe i një komune me shumicë serbe

Bashkësia serbe në Kosovë mund ta krijojë edhe një komunë të re me shumicë serbe, të njëmbëdhjetën me radhë....

1 March, 2016Lexo më shumë

Një i krishterë pretendon se Eva u krijua nga organi gjenital i Adamit

Një libër nga profesori, Ziony Zevit, ka shkaktuar përçarje mes të krishterëve. Sipas tij, Eva është krijuar nga kocka e organit gjenital të Adamit dhe jo nga briri i tij....

29 December, 2015Lexo më shumë

ISIS u krijua në një burg amerikan?

Pas sulmeve të përgjakshme në Paris, gjithnjë e më shumë po flitet për ISIS. Prestigjozja britanike “The Guardian” tregon se si u krijua ISIS në një burg ushtarak në “Camp Bucca” në Irak, ndërsa amerikanët ishin po aty. ...

21 November, 2015Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->