kosova – Lajmi.net

Përfaqësuesi i Britanisë në OKB: Liderët kosovarë duhet të gjejnë zgjidhje

Përfaqësuesi i Britanisë së Madhe në Këshillin e Sigurimit në OKB, Mattheë Rycroft, foli për situatën politikë në Kosovë. ...

29 February, 2016Lexo më shumë

Kosova ka hapësirë për turizëm, por injorohet nga autoritetet kompetente  

Republika e Kosovës, edhe pse ka hapësirë të vogël gjeografike, ofron mundësi të mira për zhvillimin e disa llojeve të turizmit....

22 August, 2015Lexo më shumë

Marrëveshje në mes të Kosovës dhe Kroacisë për çështjet doganore

Marrëveshja ndërmjet Kroacisë dhe Kosovës do të krijojë një mekanizëm për të siguruar zbatimin e duhur të legjislacionit doganor dhe do të parandalojë shkeljen e tij. Kështu u tha nga Qeveria kroate në takimin e sotëm ku pranuan rezultatet e negociatave të mbajtura për nënshkrimin e marrëveshjes me Qeverinë e Republikës së Kosovës për bashkëpunim dhe ndihmë të ndërsjellë në çështjet doganore, raporton Anadolu Agency (AA)....

20 August, 2015Lexo më shumë