Këshilla – Lajmi.net

Disa këshilla për shtazani më të mirë

Ekonomiste dhe nënë, një akademike amerikane ka ndërmarrë që prej disa vitesh një fushatë kundër këshillave të këqija të dhëna për prindërit....

27 May, 2018Lexo më shumë

Këshilla për myslimanët në Ramazan

Ramazani është një mundësi shumë e mirë për besimtarët që të përtërijnë përkushtimin e tyre ndaj Krijuesit dhe Sunduesit të Ditës së Gjykimit....

25 May, 2018Lexo më shumë

Këshilla si të eliminoni aromën e keqe tek këpucët

​ Ka shumë arsye pse këpucët mund të mbajnë aromë të keqe: nga djersitja e tepërt, përdorimi i vazhdueshëm në materialet e prodhimit apo mbajtja e këpucëve veshur për një kohë të gjatë. ...

20 May, 2018Lexo më shumë