kërthiza – Lajmi.net

Këtë pjesë të rëndësishme të trupit nuk e lajmë sa duhet

Fatmirësisht në ditët e sotme njerëzit janë ndërgjegjësuar disi që të lahen më shpesh. Higjena personale është mjaft e rëndësishme, dhe disa prej nesh madje preferojnë të lahen çdo ditë....

8 September, 2017Lexo më shumë

Kjo është pjesa më e papastër e trupit, ja si ta pastroni dhe ta mbroni nga infeksionet

Nëse jeni të vëmendshëm, do të shihni që vetëm dushi nuk mjafton për të larguar gjithë papastërtitë e lëkurës....

19 May, 2017Lexo më shumë

Dermatologët: Kjo është pjesa më e pistë e trupit! Ja si ta pastroni dhe ta mbroni nga infeksionet

Të gjithë e dimë se sa e rëndësishme është higjiena personale për shëndetin. Duhet të kujdesemi shumë që të heqim qafe të gjitha bakteret që marrim dhe jemi në kontakt me të çdo ditë....

18 May, 2017Lexo më shumë