Jerusalemi – Lajmi.net

Trudeau kundër Trump: Ambasada kanadeze nuk lëviz nga Tel Avivi

Kryeministri kanadez Justin Trudeau e bëri të qartë të enjtes se ambasada e Kanadasë në Izrael do të qëndrojë në Tel Aviv, duke vendosur kështu kundër fqinjit dhe aleatit të vet, Shtetet e Bashkuara. "Nuk do të lëvizim ambasadën e Kanadasë nga Tel Avivi", tha Trudeau gjatë një vizite në Guangzhou, Kinë....

8 December, 2017Lexo më shumë

Me këtë vendim Çekia e nxit edhe më shumë situatën për Jerusalemin

Autoritetet e Republikës së Çekisë kanë njohur Jerusalemin si kryeqytet të Izraelit, por njëherit kanë njohur edhe si kryeqytet të shtetit të ardhshëm palestinez, raporton AA. ...

8 December, 2017Lexo më shumë

Jerusalemi kryeqytet i Izraelit! A po rrezikohet paqja në botë nga vendimi i Trumpit?

Vendimi i Presidentit Trump për ta njohur Jerusalemin si kryeqytetin e Izraelit ka njëfarë kuptimi interesant dhe po konsiderohet tejet i rrezikshëm....

7 December, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->