iPhone – Lajmi.net

Këta janë 10 smartfonët më të mirë të këtij viti, lista nuk është siç e mendoni ju (Video)

Kush prodhon smartfonët më të mirë? iPhone apo Samsung? Kjo është një garë përveç globale ndërmjet gjigantëve të prodhimit edhe ndërmjet njerëzve të thjeshtë që janë përdorues të njërës ose tjetrës kompani....

10 July, 2018Lexo më shumë

Video-lojërat më të mira të vitit 2018 që mund t’i shkarkoni “FREE” në Samsung dhe iPhone (Video)

Teknologjia çdo ditë e më tepër është në avancim të vazhdueshëm dhe kjo sigurisht sikur po i bën dhe më të varur njerëzit....

10 July, 2018Lexo më shumë

IPhone tjetër do të vijë në ngjyra të ndryshme

IPhones e ardhshëm nga Apple mudd të jetë me ngjyra të ndryshme....

6 July, 2018Lexo më shumë