iPhone 8 – Lajmi.net

Raportet e Konsumatorëve: iPhone X mbetet prapa iPhone 8

Raportet e Konsumatorëve dhe Mbrojtësit e konsumatorëve në SHBA kanë dalë më të kënaqur me modelin iPhone 8 në aspektin e elasticitetit dhe performancës së baterisë, sesa iPhone X. ...

7 December, 2017Lexo më shumë

Vjen një lajm i mirë për ata që duan të blejnë iPhone X

Është folur shumë për disponueshmërinë e telefonave iPhoneX dhe problemet me rezervat....

23 October, 2017Lexo më shumë

iPhone 7 po blihet më shumë se iPhone 8

Muajin e kaluar Apple prezantoi telefonat e rinj iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus, por siç duket shitja e tyre nuk është duke shkuar ashtu siç ishte pritur....

17 October, 2017Lexo më shumë