Ipad – Lajmi.net

Pse Steve Jobs nuk u linte iPad fëmijëve?

Suksesi i pajisjeve si iPod, iPad dhe iPhone e bënë Steve Jobs një emër të famshëm që fitoi miliardë dollarë....

3 November, 2017Lexo më shumë

Ja çfarë i bën iPad trurit të fëmijës (Video)

A e keni ditur se truri i një fëmijëve absorbon më shumë rrezatim se sa truri i një të rrituri? ...

28 August, 2017Lexo më shumë

Vodhi iPadin nga dyqani duke mos e parë askush, por nuk i shpëton… (Video)

Ne nuk mund të hyjmë në zemrën e asnjë personi, kështu që nuk mund të themi asnjëherë se cili është qëllimi i tij. ...

7 August, 2017Lexo më shumë