Instagram – Lajmi.net

Yje e miliona përdorues Instagrami mund të jenë hakuar

Një grup hakerësh që kanë shënjestruar llogaritë e Instagramit të të famshmëve mund të jenë kyçur në miliona llogari të përdoruesve të tjerë, ka paralajmëruar ky medium social....

3 September, 2017Lexo më shumë

Nuk do të ketë më foto katrore në Instagram

Instagrami lirohet përfundimisht nga fotot katrore në albume, duke dhënë mundësinë e postimit të fotove së bashku duke përdorur edhe formatin portret apo panoramë, pra vertikale dhe horizontale. ...

31 August, 2017Lexo më shumë

Instagrami u ekspozon numrat e telefonave të famshëmve

Shërbimi i fotove njofton përdoruesit e tanishëm se adresat e e-mail dhe numrat e telefonit janë përdorur nga llogaritë e verifikuara. Megjithatë, shtrirja e saktë është ende e paqartë. ...

31 August, 2017Lexo më shumë