inspektoret – Lajmi.net

Mediat siriane: Inspektorët kimikë kanë hyrë në Duma

Mediat shtetërore siriane po raportojnë se inspektorët e Organizatës për Ndalimin e Armëve Kimike kanë hyrë në qytetin Duma, ku dyshohet që është kryer një sulm me armë kimike....

17 April, 2018Lexo më shumë

Inspektorët britanikë ende nuk kanë qasje në Duma

Inspektorët e armëve kimike ende nuk kanë siguruar qasje në vendin ku dyshohet se ka ndodhur sulmi me armë kimike në qytetin Duma në Siri, ka thënë delegacioni britanik në Organizatën për Ndalimin e Armëve Kimike (OPWC)....

16 April, 2018Lexo më shumë

Hasani kërkon rritjen e numrit të inspektorëve

Pesëmbëdhjetë marsi njihet si “Dita Ndërkombëtare e Konsumatorit”, që për qëllim ka mbrojtjen e konsumatorëve. Mbrojtja, ka të bëjë me ruajtjen e shëndetit dhe sigurisë së konsumatorëve, si dhe me mbrojtjen e tyre nga çdo praktikë abuzive e tregtarëve. Për këtë sot do të mbahet tryezë ku do të diskutohet për “Ditën Ndërkombëtare të Konsumatorit”....

15 March, 2018Lexo më shumë