Hotel – Lajmi.net

Në hotelin luksoz, ku nga vdekja të ndan vetëm xhami (Foto)

Një dhomë hoteli me pamje mahnitëse në saferin, ku nga tigrat të ndanë vetëm një xham, por pamja është e paharrueshme....

31 July, 2017Lexo më shumë

Hotel me zero yje (Video)

Në natë në hotelin me zero yje në mesin e një fushe në Zvicër do t`iu kushtojë rreth 295 franga apo 306 dollarë, por në mbërritje do t`iu presin me pije, e në çmim përfshihet mëngjesi dhe shërbimet e një mazhordomi modern, i cili vjen në formën e një fermeri lokal me çimze llastiku....

8 June, 2017Lexo më shumë

Ky është hoteli spektakular në Antarktidë (Foto)

Ky mund të quhet hoteli më spektakular në botë ...

21 April, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->