Horoskopi – Lajmi.net

Diabeti, ushqimet dhe perimet që e luftojnë

Në mbarë botën po jepet alarmi se diabetikët po shtohen në masë. Edhe Shqipëria, pavarësisht shifrave të deritanishme, duket se nuk bën ndonjë dallim thelbësor nga pjesa tjetër e botës....

14 May, 2018Lexo më shumë

Horoskopi ditor

Njihuni me parashikimin për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje....

13 May, 2018Lexo më shumë

Horoskopi ditor, e shtunë 12 Maj 2018

Njihuni me parashikimin për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje....

12 May, 2018Lexo më shumë