Haradinaj – Lajmi.net

Haradinaj kërkon zbatimin e ligjit për Zonën e Obiliqit

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga kryeministri Ramush Haradinaj, ka zhvilluar mbledhjen e pesëmbëdhjete, në të cilën ka shqyrtuar dhe miratuar vendime dhe dokumente të fushave të përgjegjësive te saja kushtetuese dhe ligjore....

23 November, 2017Lexo më shumë

Haradinaj: Nënkryetari dhe tri drejtori do t’i takojnë AAK-së, nëse Abrashi e fiton garën

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Daut Haradinaj, ka theksuar se nëse kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), del në fund fitues nga gara për të parin e Prishtinës, partia e tij do të marrë nënkryetarin e Komunës dhe tri drejtori....

22 November, 2017Lexo më shumë

Pulsi Publik: 42.3% të qytetarëve të kënaqur me Haradinajn, 22.6% më shumë se sa me Mustafën

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) lansoi sot Pulsin Publik XIII që bazohet në anketën e kryer gjatë fundit të shtatorit dhe fillimit të tetorit 2017 dhe ndjek traditën e përmbledhjeve të mëparshme që shqyrtojnë situatën në zhvillim në Kosovë sipas aspekteve kyçe të saj....

22 November, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->