Halil Matoshi – Lajmi.net

Matoshi: Emërimi i Burim Ramadanit zëvendësministër, lajm i mirë për Kosovën

Shefi i Zyrës për Informim në Qeverinë e Kosovës, Halil Matoshi, ka reaguar pas emërimit të Burim Ramadanit si Zëvendësministër në Ministrinë e Mbrojtjes....

4 January, 2018Lexo më shumë

“Ramush Haradinaj ka me ua nxi jetën sekserëve që blejnë e shesin rrymë”

Shefi i zyrës për informim në Kryeministri, Halil Matoshi, ka bërë një reagim lidhur me rritjen e çmimit të rrymës dhe raportimin e mediave për këtë gjë....

29 December, 2017Lexo më shumë

Halil Matoshit nuk i duket e madhe rroga 2950 euro e kryeministrit

Këshilltari për media i kryeministrit, Ramush Haradinaj, Halil Matoshi ka komentuar inciativën e mbledhjes së kravatave nga disa qytetarë si shenjë proteste për rritjen e pagave në Qeveri....

26 December, 2017Lexo më shumë