Haiti – Lajmi.net

Arratisen 174 të burgosur

Një ndjekje e ashpër është duke u zhvilluar në Haiti, pasi 174 të burgosur u arratisën pasi një proteste ku mbeti i vdekur një gardian ...

23 October, 2016Lexo më shumë

Në Haiti regjistrohen 800 raste të kolerës

Haiti ka regjistruar 800 raste të kolerës pas një jave që u godit nga një uragani shkatërrimtar, sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, mjekët janë duke bërë të pamundurën për të ndaluar përhapjen e sëmundjes....

19 October, 2016Lexo më shumë

Jetë e re në Haiti pas uraganit Mathew

Jean-Atan Cadet dhe vëllau I tij binjak Jonas erdhën në jetë, në hemisferën më të varfër në botë....

13 October, 2016Lexo më shumë