Greva – Lajmi.net

Ndërpritet greva e minatorëve të Trepçës, kërkesat plotësohen brenda 90 ditësh

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, së bashku me kryetarin e Këshillit Grevist të Minatorëve, Shyqeri Sadiku, në një konferencë për medie, kanë shpalosur detaje të marrëveshjes së Qeverisë me përfaqësuesit e minatorëve të “Trepçës” me të cilën pezullohet greva e tyre....

13 July, 2018Lexo më shumë

Minatorët vazhdojnë grevën, kërkojnë t’i vizitojë Haradinaj

Ka vazhduar sot dita e trete e grevës së minatorëve....

11 July, 2018Lexo më shumë

SBASHK-u e kërcënon me greva Bytyqin

Udhëheqësit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, i kanë shprehur kundërshtimet lidhur me Ligjin për Pagat ministrit të Arsimit, Shyqiri Bytyqi....

10 July, 2018Lexo më shumë