Gratë – Lajmi.net

Çfarë duan gratë me të vërtetë në shtrat? Ne përfundimisht e kemi përgjigjen

Nëse merr këtë këshillë ajo do të lypë për më shumë në dhomë gjumi. ...

17 December, 2017Lexo më shumë

10 llojet e grave që burrat i pëlqejnë më së shumti

Burrat dhe gratë janë nga botët e ndryshme. Ne jemi tërhequr me njëri-tjetrin, por në të njëjtën kohë jemi kaq të ndryshëm. Burrat dhe gratë përpiqen të kuptojnë njëri-tjetrin, por ende mbeten një mister për njëri-tjetrin. Ajo ka qenë ndoshta e konceptuar nga universi! ...

13 December, 2017Lexo më shumë

10 vitaminat më të mira për gratë

Të gjitha gratë që tentojnë të jetojnë një mënyrë jetese të shëndetshme janë të vetëdijshëm për faktin se ndjekja e një plani të shëndetshëm të dietës është me rëndësi të madhe për shëndetin e përgjithshëm. Në mënyrë që të ruhet funksioni optimal, trupi ka nevojë për shumë vitamina të ndryshme gjatë tërë ditës. ...

13 December, 2017Lexo më shumë