Google Earth – Lajmi.net

Google earth filmon UFO në Tokë

Një video e regjistruar nga kamerat e Google Earth duket se tregon një UFO të rrëzuar në malet e Arizonas në SHBA. Të paktën kështu mendon një grup me të apasionuar pas teorive konspirative....

7 April, 2016Lexo më shumë

Sateliti rastësisht fotografoi një qenie gjigante mitologjike

Një qenie jashtëzakonisht e madhe është fotografuar në ujërat e gjirit Oke Bay në Zelandën e Re. Këtë lëvizje të valëve në sipërfaqen e detit e ka vërejtur inxhinieri Pita Witehir. ...

15 December, 2014Lexo më shumë

Krijesë e çuditshme në Hënë shihet përmes Google Earth

Një figurë që pretendohet të jetë e njeriut duke ecur nëpër shkretëtirën e Hënës është kapur në Google Earth tre muaj më parë, dhe ka zgjuar përsëri dyshimet nëpër mediat botërore....

27 October, 2014Lexo më shumë